COURMAN

Lift, roltrap, rolpad, Carlift, autolift, platte lift.

 

WIE ZIJN WE ?

COURMAN is een onafhankelijke Belgische fabrikant van liftapparatuur geworden. 

De producten worden nu gedistribueerd in een tiental landen over de hele wereld. 

COURMAN wist haar initiële activiteit van marketingcomponenten te ontwikkelen en te diversifiëren, zodat ze vandaag liftapparatuur ontwerpt, produceert en distribueert. 

De knowhow en expertise worden gebruikt om complete liften te produceren voor nieuwe gebouwen, om bestaande apparatuur te vervangen en om bestaande apparatuur te moderniseren en in overeenstemming te brengen. 

Het bedrijf heeft een ontwikkelingsafdeling die in staat is om te innoveren en zich aan te passen aan de meest geavanceerde technologieën. 

De producten worden geïndustrialiseerd binnen de COURMAN-groep of onder licentie, in samenwerking met de grootste componentenfabrikanten. 

Of het nu via het technische verkoopteam, de logistieke afdeling is, COURMAN heeft haar strategie resoluut gericht op klantenservice. 

De teams zijn getraind in de liftenbranche en de geldende regelgeving om te adviseren en te voldoen aan de specifieke behoeften van liftoperators, architecten, projectontwikkelaars …

 

Onze ambities

Een eenvoudige en aangepaste oplossing voorstellen voor de creatie- en vervangingsmarkt in nieuwe en bestaande gebouwen.

Creëer een reeks intuïtieve producten die eenvoudig te installeren en in gebruik te nemen zijn.

Bied functionele interieurconcepten voor de cabine met een esthetiek die is aangepast aan de behoeften van specifieke markten. Univers, Lineha, Série 40, Square, Vendome, Inox zijn de belangrijkste sferen die op dit assortiment worden aangeboden.

Het concept

Afkomstig uit een mechanische configuratie vergelijkbaar met die van hydraulische liften, volstaat een enkele dragende muur voor de installatie ervan. Met een vereenvoudigd interfacesysteem dat is gekoppeld aan een efficiënte montagemethode, maakt het een snelle inbedrijfstelling mogelijk om installateurs en gebruikers tevreden te stellen.

Zonder machinekamer is het assortiment verkrijgbaar in 3 versies:

C-100 M I, machines op laag niveau voor sterk verminderde kanalen, geschikt voor korte slagen in bestaande gebouwen.

C-100 M II, machines op laag niveau, geschikt voor standaardkanalen op de markt voor nieuwe en bestaande gebouwen.

C-100 M III, machines op hoog niveau, geschikt voor standaard kanalen op de nieuw- en bestaande bouwmarkt